Polydaun dekbedden, lekker warm en anti huisstofmijt

Dekbed Elke beste koop Polydaun Elke Klassisk is de gouden combinatie van puur Scandinavisch comfort en Nederlands vernuft.

Dekbed Elke is al vier keer uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond. De reden hiervoor is niet alleen de gunstige prijs/kwaliteit verhouding, maar ook onze uitgekiende en uiterst veerkrachtige 3D-polarsoft®vulling van het dekbed, die een Scandinavisch comfort biedt. De dekbedden uit het Elke-assortiment zijn verkrijgbaar in enkele of 4-seizoenen uitvoering. Tijdens de koude winternachten en de warme zomeravonden kan de slaapkamer temperatuur in een jaar 20 ?C verschillen. Dit temperatuurverschil kan een normaal dekbed niet opvangen. Klam wakker worden vanwege een te warm dekbed of in de winter een extra deken gebruiken tegen de kou, wordt met een 4-seizoenendekbed voorkomen.

Het succes van Elke Klassisk heeft Polydaun aangemoedigd tot verdere innovatie. Dekbed ‘Elke Novar’ is het jongere zusje van de Klassisk. Novar heeft een speciaal geweven tijk waar de huisstofmijt niet doorheen kan kruipen, maar die wel transpiratievocht kan afvoeren. De Mitestop® tijk is speciaal ontwikkeld om een permanente bescherming te garanderen tegen de huisstofmijt. Elke Novar is gewoon te wassen zonder dat het invloed heeft op deze anti allergie bescherming.

Met een Elke 4-seizoenendekbed bepaal je zelf hoe warm je slaapt. Dit dekbed bestaat uit twee delen: een zomerdeel en een voor/najaarsdeel. Samen vormen ze het winterdekbed. Door middel van de handige en nauwelijks merkbare drukknoop(lus)jes kunnen de delen op elkaar bevestigd worden en van elkaar gehaald worden. Het voordeel van de opstaande rand in Elke Novar dekbedden is dat de vulling niet plat wordt gedrukt, maar het dekbed luchtig blijft en soepel om het lichaam valt. Het voor- en  najaarsdeel van dit dekbed is voorzien van  een tweelaags vulling voor extra warmte-isolatie.

Sov Gott! (Slaap lekker)!   Kijk ook in onze webshop;  Elke Klassisk