Vakmanschap

Wij zien graag tevreden klanten die terugkomen of ons aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen. Oskar’s Interieuradvies hecht veel waarde aan service en vakmanschap. Daarom komen wij graag bij u thuis om uw maatwerkproducten in te meten zodat het allemaal perfect past. Naast ons personeel in de winkel hebben wij ook vakkundig stoffeerders in dienst voor plaatsen van uw gordijnen, vloeren of zonwering.

De stoffeerders werken met plezier in ons bedrijf. Plezier in het werk is erg belangrijk voor een goed resultaat bij u thuis. Kwaliteit materialen verdienen zorg en aandacht. Het vakmanschap van de medewerkers staat daar borg voor.

Passend advies
Het professioneel installeren vergt veel vakkennis om tot het beste resultaat te komen. De adviseurs van Oskar ’s Interieur houden zich uiteraard voortdurend op de hoogte van technische vakkennis en ontwikkelingen en de internationale trends in wonen. Onze adviseurs geven u een passend advies op maat en service. Product kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Wij streven er naar uw producten snel en perfect te leveren.