Hordeur voor grote deuren

 

Plisé hordeur voor grote deuren

Designa Pliséhordeur

Oskar’s interieuradvies komt met een aanvulling op de horrencollectie. Speciaal geschikt voor grote deuren, de maximale afmetingen zijn tot 200 cm. breed en 295 cm. hoog. De plissé hordeur Designa heeft geen drempel, maar een platte ondergeleider. Deze hordeur houdt vliegen en insecten goed tegen en zorgt ervoor dat u ongestoord kun genieten van frisse lucht.

Luxaflex® komt met aanvulling op de horrencollectie: Plissé hordeur Designa.
De bediening van de nieuwe plissé hordeur Designa is geruisloos en kan in iedere gewenste stand blijven staan. De plissé hordeur Designa wordt volledig op maat gemaakt, dus het is eenvoudig en snel te monteren. Ook is het de perfecte oplossing voor grote afmetingen, de maximale afmetingen kunnen namelijk tot 200 cm. breed en 295 cm. hoog, zonder een tussenstijl. De plissé hordeur Designa is kind- en rolstoelvriendelijk door de platte ondergeleider. Speciale uitvoeringen zijn bij de plissé hordeur Designa geen probleem, een magneetsluiting en een 2 in 1 rail zijn mogelijk.

De plissé hordeur Designa oogt modern en heeft een mooi design met een kleine bovenbak. De kunststof onderdelen zijn kleur gecoördineerd. De profielen zijn standaard in wit, crème, zilver en antraciet, maar andere RAL kleuren zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

Wil jij ongestoord genieten van frisse lucht, en ben je vliegenhor zat, kom dan bij Oskar’s interieuradvies langs voor de uitgebreide horren collectie!

Wij komen gratis voor advies en meten bij u thuis in de regio Gorssel, Deventer Beekbergen, Apeldoorn,  Klarenbeek en Zutphen.