Hordeur voor grote deuren

Met de lente in aantocht, komt ook het seizoen van de insecten weer om de hoek kijken. Zodra het weer warmer wordt, krijgen we te maken met vliegen, muggen en andere vervelende insecten die graag onze huizen binnenkomen. Gelukkig biedt Oskar’s Interieuradvies de oplossing om ongestoord te genieten van de frisse lucht in huis met een goede hordeur. De plissé hordeur is ideaal om de insecten buiten te houden, terwijl u toch van de buitenlucht kunt genieten.

De plissé hordeur van Oskar’s Interieuradvies is een slimme keuze voor grote deuren tot 200 cm breed en 295 cm hoog. De hordeur is voorzien van een platte onder geleider, waardoor hij zeer kind- en rolstoelvriendelijk is. Het ontwerp van de hordeur is modern en mooi, met kleur gecoördineerde kunststof onderdelen en standaard profielen in wit, crème, zilver en antraciet. Bovendien wordt de hordeur volledig op maat gemaakt en kan hij snel en eenvoudig worden gemonteerd. de hordeur is ook geschikt voor grote deuren!

De plissé hordeur is modern en heeft een mooi design. De kunststof onderdelen zijn kleur gecoördineerd. De profielen zijn standaard in wit, crème, zilver en antraciet, maar andere RAL kleuren zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

Kom langs bij Oskar’s Interieuradvies in Twello en ontdek de uitgebreide collectie horren. Oskar  helpt je graag bij het kiezen van de juiste hordeur voor jouw situatie. Hij bied gratis advies en metingen bij je thuis, zodat jij zeker weet dat jouw hordeur perfect past en insecten buiten houdt. Zo kun je dit voorjaar en de zomer ongestoord genieten van de frisse lucht in huis!