Luxaflex® raamdecoratie PowerView bediening

 

 

Gratis Hub Kit bij drie PowerView® aangestuurde producten

De PowerView® Hub vormt het centrale brein van het hele PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Hij slaat aangepaste instellingen op en activeert programmeringen. Hierdoor is het mogelijk om raambekleding met smart devices zoals een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App.

Meer informatie Luxaflex® Actie folder

PowerView van Luxaflex®  Twello Deventer Apeldoorn

Gemak in huis met elektrische Luxaflex® raamdecoratie in jouw huis. Gemakkelijk te bedienen via de afstandsbediening, jouw tablet of smartphone, PC of via een eigen senario:dat alles met de Hubkit van Luxaflex®. Wil je jouw Plisses, vouwgordijnen, verlichting, verwarming, zonweringen, bedienen of laten reageren op jouw dagritme alles is mogelijk.

PowerView® aangestuurde producten gevenje de mogelijkheid alles te regeln waar je ook bent. Bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als je op je van huis bent met jouw smartphone. De HubKit houd de tijd bij en regeld het schama en geeft een signaal naar bijvoorbeeld de rolgordijnen of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u elke functie afzonderlijk aansturen én controleren op de juiste werking. En nu komt het mooie: de signalen worden draadloos overgebracht, wel zo handig.

 

Actievoorwaarden:

Van 1 oktober t/m 15 november ontvangt u bij drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. 229,- cadeau.
PowerView® aangestuurde producten: Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Shades, Roman Shades, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm), Verticale Jaloezieën en Luxaflex® Rolgordijnen.

  • De actieperiode is van 1 oktober t/m 15 november 2017.
  • Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd op de adviesverkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex® Nederland.
  • U zult de Hub Kit (Hub, versterker en kabels) gratis van uw dealer ontvangen.
  • Uw aankoop is alleen mogelijk bij de PowerView® gecertificeerde dealer, Oskar’s Interieuradvies.