Een mooie traploper en gangloper, koop je bij de Specialist.

Oskar’s Interieuradvies komt aan huis met een ruim aanbod lopers. Mooie traploper en gangloper tot kokoslopers: voor iedere interieur zijn geschikte lopers. We hebben lopers met een effen patroon zoals een zwarte loper of een rode loper, maar ook lopers met een dessin heeft Oskar’s Interieur een groot assortiment. Heb je een mooie tapijtloper gezien? Dan bekijken wij graag bij u thuis of het mogelijk is om deze bij u te leggen.

Wij adviseren je graag, de keuze is aan jou! Neem contact met ons op en maak een afspraak voor advies aan huis. Wij helpen je graag verder. Samen met Oskar vind je altijd oplossing.

Van traploper en gangloper tot kokoslopers: voor ieder wat wils!

Of je nu op zoek bent naar een loper voor op de trap, of voor in de gang of zelfs voor in de keuken: met onze collectie vloerlopers, vind je bij Oskar altijd dé perfecte loper waarmee je jouw woning kan verfraaien. Droom je al jaren van die mooie traploper of die prachtige gangloper voor in de entree? Wij hebben het allemaal! Van tapijt of een echt geweven loper, van wol of kokos. We maken jouw loper graag voor je op maat. Onze deskundige stoffeerders leggen de tapijtloper op ambachtelijke wijze. Oskar, adviseert je graag!

Wij leveren; kokoslopers van Cunera, lopers van Louis de Poortere,