Wollen tapijt voor de woonkamer.

Een exclusief wollen tapijt voor de woonkamer een belangrijk onderdeel van de inrichting. Raak geïnspireerd en ontwikkelen meer en meer smaak voor natuurlijk stijlvolle woon- en werkomgevingen. een exclusief wollen tapijt een belangrijk onderdeel van.

Met trots introduceren wij de allermooiste 100 procent zuiver scheerwollen tapijt collectie, genaamd Luxury Wool Carpets. Het merk heeft de allerhoogste kwaliteit in duurzame 100 procent zuiver wollen vloerbedekking die wordt aangeboden op de Nederlandse markt.

Deze zeer exclusieve wollen tapijt collectie bestaat uit 11 kwaliteiten, van wilton geweven, lussenpolen, velours, boucle, vlak geweven etc. Leverbaar op 500 breed met een totaal van bijna 100 verschillende advies en kleur mogelijkheden.

Design, kleur en materiaal van een natuurlijk luxe tapijt kan de toon van een volledig interieur neerzetten. Daarnaast genieten producten die milieu en ecologisch verantwoord zijn, de voorkeur. Met andere woorden: wollen tapijt voor de woonkamer is een musthave!

Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de ruimte met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance.
Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder o.a. uitstekende warmte isolerende en akoestische voordelen, de vuil-werende werk -king, brandveilig enz. Onderstaand enkele voorbeelden uit deze zeer exclusieve wol collectie.

Bekijk onze ander tapijt collectie