Ultimate Ears ROLL 2 speaker cadeau bij Twist Rolgordijnen!

Luxaflex® Twist Rolgordijnen

Luxaflex® Twist Rolgordijnen: Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin de horizontale transparante banen wisselend open of gesloten kunnen worden. De sfeermaker in huis Luxaflex® Twist™ Rolgordijnen.  Mooi ontworpen duo rolgordijnen met eigentijdse variant op een bestaande vorm van rolgordijnen. Door de stof op het rolgordijn op- en af te rollen bepaald u zelf de hoeveelheid licht die binnenvalt door de lamellen in de stof. Bij ons in de winkel heeft u een zeer groot aanbod aan kleuren. En dat allemaal met de vertrouwde kwaliteit van Luxaflex®!

structuren

De nieuwe collectie heeft speelse patronen; van cirkels tot strepen, van wyber tot hexagon. Geef een modern tintje aan je interieur.

Kleuren

Zacht wit, eigentijdse grijstinten en neutrale tonen maar ook primaire kleuren en combinaties daarvan – u vindt altijd wel iets wat perfect in uw interieur past.

Twist Rolgordijnen

Twist Rolgordijnen

Actievoorwaarden consument

In de maand juni ontvangt u bij een totale orderwaarde van € 999*,- aan Rollende** Luxaflex® producten een UE ROLL 2 speaker t.w.v. €99,99 gratis.

* Het bedrag van € 999,- is incl. btw en gebaseerd op de tijdens de actieperiode geldende verkoop adviesprijzen voor raamdecoratie en opties van Luxaflex® Nederland.

** Dit zijn: Luxaflex® Silhouette, Facette®, Twist® Shades en Luxaflex® Rolgordijnen (m.u.v. Nano).

* De actieperiode is van 1 juni t/m 30 juni 2017.
* Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd op de adviesverkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex® Nederland.

 

Ultimate Ears ROLL 2 speaker verzilveren

Op de website http://www.uebenelux.com/Luxaflex® kunt u uw adres- en aankoopgegevens achterlaten. Na validatie van deze gegevens zorgen zij dat u de UE ROLL 2 speaker zo spoedig mogelijk en geheel gratis ontvangt op uw huisadres.