Nieuws: Bedtextiel collectie Margaret Muir

Kent u het bedtextiel merk Margaret Muir al? U vindt namelijk diverse dekbedovertrekken van Margaret Muir bij Oskar’s Interieuradvies in Twello.

Margaret Muir bedlinnen is klassiek, verfijnd en sereen. Het assortiment van Margaret Muir bestaat uit dekbedovertrekken en lakens gemaakt van 100% zuivere katoen percal. Het bedtextiel van Margaret Muir staat voor een stijlvolle, elegante smaak en wordt gekenmerkt door haar mooie en exclusieve gebruik van borduur, applicaties en delicate handwerk.met de hoogste norm van vakmanschap. De collecties van Margaret Muir hebben voornamelijk lichte kleurtinten zoals wit en crème. Door het gebruik van verschillende (borduur)technieken heeft deze collectie een klassieke en serene uitstraling, waardoor het bijzonder geschikt is voor veel verschillende typen slaapkamers.

Dekbedovertrek Siana:
Voor een oogstrelend effect kiest u voor dit smaakvolle dekbedovertrek van het bekende merk Margaret Muir.
Dit dekbedovertrek is in de kleur grijs en heeft een aantal subtiele blaadjes als decoratie die erop is geborduurd. 
Koop dit dekbedovertrek online op Odeco. Klik hier: http://www.odeco.nl/products/Siana-grey.html

Dekbedovertrek Lina:
Lina White is een wit dekbedovertrek van Margeret Muir. Midden op het overtrek bevindt zich een baan van geborduurde blaadjes. Met dekbedovertrek Lina van Margaret Muir verander je jouw interieur in een handomdraai. Gemaakt van prachtig 100% percal katoen met handgeborduurd dessin. De kleur is puur wit.
Koop dit dekbedovertrek online op Odeco. Klik hier: http://www.odeco.nl/products/Lina-MM-white.html

Dekbedovertrek Emerson:
Margaret Muir dekbedovertrekset Emerson in een fijne kwaliteit. De bovenzijde is gedecoreerd met laagjes in een streepmotief. De bijpassende kussensloop in formaat 60 bij70 cm is gedecoreerd met dezelfde laagjes. Ermerson dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen.
Koop dit dekbedovertrek online op Odeco. Klik hier: http://www.odeco.nl/products/Emerson-MM-blue.html

Dekbedovertrek Lily:
Het overtrek is helemaal wit met geborduurde figuren erop. Deze zeer chique geborduurde details komen ook weer terug op de kussenslopen. Lily is een dekbedovertrek dat rust en romantiek uitstraalt. Het beddengoed is gemaakt van percale (100% katoen). De stof is op een fijnere manier geweven, het voelt dan ook zachter aan als ‘gewoon katoen’.
Koop dit dekbedovertrek online op Odeco. Klik dan hier: http://www.odeco.nl/products/Lily–MM-white.html