Nieuws: Gordijntrends Your Edition 2012

Your Edition gordijnen

Your Edition Gordijnstoffen

Gordijntrend Gezellig:

Your Edition Gordijnen – Zacht, natuurlijk, opvallend, tijdloos, kleurrijk, klassiek, kindvriendelijk.
Een zacht palet aan kleuren zoals vergrijsde, bruin en natureltinten. Afgewisseld met vrolijke en opvallende accentkleuren. De keuze is enorm: zowel in uni als gedessineerd gordijnstoffen. Zo zijn er gordijnstoffen van Your Edition voor vitrage, overgordijnen of kamerhoog en bijna allemaal vouwgordijngeschikt.

Gordijntrend Basic:
Pure eenvoud met veel natuurlijke materialen. De naam zegt het al. Een prima basis voor een tijdloos interieur. Aandacht gaat uit naar een stoer uiterlijk zoals ruige gordijnstoffen met structuur in krachtige basic kleuren. Voordeel van een basic interieur is dat je met accessoires heel gemakkelijk met de kleuren van het seizoen kunt wisselen.

Gordijntrend Hip:
Een wereld vol contrast. Kleurrijk, kek en actueel. Het contrasterende kleurgebruik in gordijnstoffen spreekt en is krachtig, zorgt voor een spannend effect. Je kunt met de ‘Hip’ collectie van Your Edition alle kanten op. Hip is cool en fris en kleurrijk en je wordt er heel vrolijk van!

Gordijntrend Chic:
Eigentijds klassiek wonen in een stijlvol comfortabel interieur. Dit is een leefstijl waarin klassieke elementen harmonieus combineren met moderne vormgeving. Je kunt met de subtiele gordijntrend ‘Chic’ van Your Edition de juiste allure en een heel eigen karakter geven aan je nieuwe klassieke interieur.

Gordijntrend Kids:
Gordijnen met knallende zuurstokroze ruiten en strepen en stoere en behouden vlaggen en vaandels, dat is gordijntrend ”Kids” van Your Edition. Gordijnstoffen met kleuren van appeltjesgroen tot citroengeel. Van Koninginoranje tot oceaanblauwe. Knallen doe je met stoffen van Your Edition! Het kleurgebruik is divers, de mogelijkheden oneindig. Combineer vlaggen en vaandels met coördinerende strepen. En kleurrijke nostalgische ruitjes met vrolijke borduursels.

U vindt de nieuwe gordijnstoffen collectie van Your Edition bij Oskar’s Interieuradvies in Twello. Bel voor een afspraak.

Bekijk ook de nieuwe website van Your Edition voor de nieuwe collectie.