Marmoleum is een musthave!

Marmoleum vloer: slijtvast, natuurlijk en makkelijk in onderhoud. Marmoleum vloeren zijn behoorlijk populair, onder andere omdat Marmoleum vloeren voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt worden en creëren dus een prettige leefomgeving. De vloer is samengesteld uit de volgende natuurlijke ingrediënten: jute, vlas, hars, houtmeel en kalksteen.

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleurrijke dessins die zorgen voor een moderne uitstraling. Ook de effen kleuren ‘Walton en ‘Concrete’ zijn populair, omdat dit goede alternatieven zijn voor gietvloeren.

Duurzaam

Marmoleum is biologisch afbreekbaar na gebruik en heeft een lange levensduur. Het Marmoleum heeft een jute rug waarop de natuurlijke ingrediënten jute, vlas, hars, houtmeel en kalksteen verwerkt zijn. Het productieproces wordt afgesloten met een slijtvaste Topshield laag, die ervoor zorgt dat de vloer zijn hele leven in optimale staat blijft. Marmoleum is biologisch afbreekbaar na gebruik en heeft een lange levensduur.

De eigenschappen van het product zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd en innovatieve oplossingen hebben van Marmoleum één van de best presterende en meest duurzame vloersoorten gemaakt. Door innovaties op het gebied van lijm, oppervlaktebehandeling en linoleumtechnologie is Marmoleum vandaag de dag één van de beste kras-, vlek- en waterbestendige vloerproducten op de markt.

Marmoleum vloeren zijn heel makkelijk in onderhoud. Gebruikskrasjes zijn bijna niet zichtbaar omdat het dessin meerdere kleurlagen heeft.
Door de vloer te polijsten, verdwijnen vlekken of strepen en ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit.

Marmoleum is een absolute musthave!

Marmoleum vloer: slijtvast, natuurlijk en makkelijk in onderhoud.  De vloeren zijn helemaal van deze tijd en passen uitstekend in een modern kantoor of interieur. Marmoleum is uitermate geschikt voor de ingeslepen vloerverwarming. De meeste marmoleum vloeren zijn relatief dun (ongeveer 2,5 [mm]) en laten voldoende warmte door. Veel marmoleum vloeren hebben een relatieve lage warmteweerstand.
De nieuwe collectie bestaat uit kleurrijke dessins die zorgen voor een warm, subtiel en eigentijds beeld.

Marmoleum vloer makkelijk in onderhoud

Marmoleum vloer: slijtvast, natuurlijk en makkelijk in onderhoud.

Hieronder hebben wij de voordelen van Marmoleum op een rijtje gezet:

– Slijtvast
– Natuurlijk product zonder verende eigenschappen
– Na gebruik volledig (biologisch) afbreekbaar
– Geschikt voor vloerverwarming
– Makkelijk in onderhoud