Nieuws: Gordijntrends Artelux 2014

Basic:

Artelux basic Deventer, Artelux basic Apeldoorn, Artelux basic Twello

Basic wonen staat voor een puur interieur met een rustige basis. Pure eenvoud en veel natuurlijke materialen. Een stijl zonder fratsen, krachtig en stoer met hier en daar een sterk kleur accent.
Artelux biedt een uitgebreide uni en uni plus collectie variërend van grof tot fijn geweven weefsels met een stoere, wollige uitstraling die goed te gebruiken zijn in deze tijdloze, sobere leefstijl. Jij combineert deze stoffen perfect met bijvoorbeeld een hardstenen vloer, oud en doorleefd houten accessoires, fris witte accessoires en stoer vergrijsde accenten. De basis kleur is aarde- en kiezeltinten. Kom naar onze winkel en bekijk de collectie.

 

Landelijk:

Artelux landelijk Deventer, Artelux landelijk Apeldoorn, Artelux landelijk Twello

hStoer landelijk. Woon je lekker achteraf, in Terwolde, Voorst of Gorssel. En wil je Het natuurlijke een belangrijke waarde geven in jouw leefstijl. Dan laat Landelijk wonen het ware “thuisgevoel” voelen. Geborgenheid en gezelligheid, een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.
Binnen het landelijke thema presenteert Artelux vele uni’s, ook mooie blad,- en bloemmotief dessins. Veel van deze kwaliteiten krijgen door de prachtige keuze in kleur en materiaal een natuurlijke uitstraling. Het zijn allemaal probleemloze stoffen die makkelijk binnen het interieur toe te passen zijn. Om het landelijke thema extra kracht bij te zetten is een combinatie met houten vloeren, stoer en robuust aardewerk, natuurlijke linnen perfect en natuurlijke kleuren zoals olijf, antraciet en taupe.

 

Modern:

Artelux modern Deventer, Artelux modern Apeldoorn, Artelux modern Twello

Modern en functioneel wonen, eigentijdse vormen met helder kleuren. Een interieur van alle luxe voorzien maakt dat deze woonstijl toch warm aanvoelt.
Maak jouw huis mooi met uni en uni plusachtige stoffen in frisse, heldere kleuren. Bij deze stijl gaat extra aandacht gaat uit naar een breed aanbod in transparante en inbetween stoffen waarmee je jouw subtiele sfeer kunt creëren, deze kwaliteiten lenen zich namelijk goed om te spelen met de lichtinval. Strakke lijnen, harde materialen, abstracte dessins en metalen accessoires zijn prima te combineren in een modern interieur.

 

Klassiek:

Artelux klassiek Deventer, Artelux klassiek Apeldoorn, Artelux klassiek Twello

Eigentijds klassiek wonen in een stijlvol comfortabel interieur. Dit is een stijl waarin klassieke elementen mooi combineren met moderne vormgeving.
Decoreren met luxe velours stoffen, rijke jacquards en hoogwaardige uni’s van Artelux geven de juiste charme en een heel eigen karakter aan uw klassieke interieur. Warme kleuren als robijn rood, donker hout, volle en rijke materialen, sierlijke accessoires en vormen, zachte lijnen maken uw klassiek interieur tot iets unieks.