Nieuws: Claire’s Carpet

Wist u dat u bij Oskar’s Interieuradvies in Twello ook terecht kunt voor karpetten van Claire’s Carpet?
Claire’s Carpet levert onder andere handgeknoopte- en getufte karpetten.
Al meer dan 35 jaar levert Claire’s Carpet maatwerk naar tevredenheid van de klant. Een goede service onderscheidt hun van andere karpettenleveranciers.

Collectie Nepal:
Collectie Nepal moet eigenlijk worden gezien als Tibetaanse karpetten, aangezien ze worden gemaakt door Tibetaanse inwoners.
In het begin werden er vooral (kleinere) karpetten geknoopt met traditionele motieven zoals draken, tijgers en bloemen. Tegenwoordig worden er voornamelijk karpetten gemaakt naar wens van u als klant. Deze wensen variëren natuurlijk sterk.

Het poolmateriaal van deze karpetten bestaat uit een mix van 100% zuivere scheerwollen handgesponnen garens. Deze garens worden op de streng geverfd met Zwitserse kleurstoffen in maar liefst 81 standaardkleuren en 27 multikleuren. Deze kleuren worden gebruikt voor het produceren van unikarpetten, maar ook voor designs in eigen kleurencombinaties. Zo is er altijd een karpet naar uw wens te maken.
De collectie van Claire’s Carpet biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Zo zijn er diverse kwaliteiten, kleuren en speciaalmaten. (tot maximaal500 cmbij1500 cm)
Naast de collectie Nepal kunt u bij Claire’s Carpet ook terecht voor de Collectie Finland, Marokko en Modern Nomad.

Een handgeknoopt karpet naar uw eigen ontwerp en in uw favoriete kleuren of een kant-en-klaar design? … Dat kan allemaal bij Claire’s Carpet!