PowerView® Motorisation – Producten – Luxaflex®

Wij hebben het licht niet uitgevonden. Wij hebben wel een slimmere, eenvoudigere en handigere manier om lichtinval te controleren in je dagelijks leven. Welkom bij PowerView® Motorisation van Luxaflex®. Bedien je rolgordijn of Duettes met je smartphone!

De moderne levensstijl
Een briljante evolutie in The Art of Window Styling.
Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® wordt de mooiste raamdecoratie nu
ook de slimste. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf programmeerbaar
en bedient alle PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van één enkel raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens.

 

Pebble™ Afstandsbedieningen Wandbediening
De gebruiksvriendelijke bedieningen, waarmee je met één druk op de knop eenvoudig één of meerdere producten kunt aansturen, vormen het hart van
PowerView™ Motorisation.

PowerView™ App
Dankzij onze innovatieve App kun je een smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor individuele raamdecoratie of voor het hele huis.
Dat kan thuis of onderweg met RemoteConnect. Als aansturing heb je hiervoor de PowerView™ Hub nodig.

PowerView™ Hub
De Hub is verbonden met de wifi router en vormt het centrale brein van het hele PowerView™-systeem.
Deze slaat aangepaste instellingen op, activeert tijdgestuurde scènes en vormt het centrale controlepunt voor alle PowerView™ raamdecoratie in je huis.

 

De belangrijkste kenmerken

Nauwkeurige bediening
PowerView™ Motorisation maakt het mogelijk om de Luxaflex® raamdecoratie nauwkeurig te bedienen, of je deze nu naar boven of beneden wilt bewegen of tuimelen.

Flexibele programmering
Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis.

Energiezuinig
Wakker worden met het zonlicht op je gezicht, of bij zonsondergang de kou buitenhouden. De PowerView™ Hub berekent het tijdstip van zonsopgang en -ondergang waardoor je raamdecoratie automatisch in beweging komt.

Veilig
Bedien, wanneer je van huis bent, de raamdecoratie met de RemoteConnect functie op je smartphone of tablet. Of creëer aanwezigheidssimulatie via gepersonaliseerde scènes.

Kindvriendelijk
PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

Veelzijdig
Het brede aanbod van innovatieve materialen, kleuren en stijlen maakt de Luxaflex® raamdecoratie naast slim ook mooi en stijlvol.

Batterij aangedreven
Bijna alle PowerView™ raamdecoratie werkt op batterijen, en zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.

 

Source: PowerView® Motorisation – Producten – Luxaflex®

 

Kom naar de winkel in Twello en laat u inspireren en adviseren!