Nieuws: Raambekledingtrends Luxaflex 2012

Tender Textiles: Plise en Duettes
De trend ‘’Tender Textiles’’ staat voor een knusse inrichting met zacht textiel, warme stoffen en natuurlijke groentinten en zandkleuren. Daarnaast worden er veel grove materialen als onbewerkt hout, wol en vilt gebruik. Isolerende Duette raambekleding met een honingraat structuur sluit perfect aan op deze knusse trend. De dubbele laag van deze raambekleding zorgt voor een mooie gefilterde lichtinval en biedt daarnaast ook nog extra isolatie. Ook houten jaloezieën van Luxaflex in een lichte kleur gaan goed samen met deze stijl en versterken de natuurlijke sfeer van deze woonstijl.

De jaren 50: Jaloezieën en inbetween
De jaren 50 stijl is weer helemaal populair. Nu doet deze stijl weer helemaal zijn intrede in het interieur. Je ziet dit terug in zachte kleuren als roze, turquoise en beige. Dit gecombineerd met weelderige stoffen. Deze stijl staat voor glamour, luxe en perfectie. Het strakke uiterlijk van horizontale Luxaflex jaloezieën geeft een elegante uitstraling en past mooi bij deze stijl. Ook de Luxaflex silhouette shades stralen een luxe en rijk gevoel uit. Wanneer u voor een donkere kleur kiest, wordt die ervaring nog eens extra versterkt.

Bountiful Scenery: Rolgordijnen
Deze trend bestaat uit een helde kleurenschema, met warme roodtinten en kleuren van diepgeel tot lime en petroleum. Folklorische prints uit Azië en Afrika dienen als grote inspiratiebron. Door rolgordijnen in levendige kleuren voor het raam te hangen krijgt uw huis het warme, kleurrijke accent dat bij deze trend past.

Rust & Romantiek:
Rustiek, doorleefd, licht en antiek zijn de woorden die bij deze trend passen. In deze trend vind je veel warm noten- en kersenhout, crèmekleuren, kobaltblauw en af en toe een accentkleur in koraalrood. Met vouwgordijnen benader je klassiek gedrapeerde gordijnen, maar door de moderne twist wordt het niet te zwaar. Dit geeft het een luchtige uitstraling die helemaal aansluit bij de trend.

Afbeelding, van links naar rechts, van boven naar beneden:
Tender Textiles, Jaren 50, Bountiful Scenery, Rust & Romatiek