Nieuws: Luxaflex Twist Rolgordijn

Compleet nieuw binnen het binnenzonwering assortiment van Oskar’s Interieuradvies; de Twist van Luxaflex. De prachtige Twist rolgordijnen zijn vervaardigd van twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante en dichte banen zijn aangebracht. Op verrassend eenvoudige wijze kan een keuze worden gemaakt voor de mate van lichtinval en privacy. Deze raambekleding oogt extra ruimtelijk doordat de banen op dezelfde hoogte kunnen doorlopen, ook alshet ene Twist rolgordijn wat hoger is opgetrokken dan het andere.

In het kort de eigenschappen van de Twist:
•    Leverbaar in 67 exclusieve stoffen. Er is keuze uit een ruim pakket stoffen, uiteenlopend in kleur, textuur en transparantie.
•    Het montageprofiel en de steunen van Luxaflex Twist Rolgordijnen zijn standaard uitgevoerd in het wit met een metalen ketting en een wit koordgewicht. Optioneel zijn de grijze en zwarte montageprofielen en steunen. Ook verkrijgbaar in een fraaie design uitvoering, een pearl chrome lak finish, met witte, grijze of zwarte accenten.
•    Het unieke bedieningssysteem maakt het product ook nog eens geschikt voor grote ramen, zelfs tot wel 275cm!
•    De onderlat is opvallend; De 12mm aluminium onderlat heeft ronde aluminium einddopjes, welke ervoor zorgen dat de stof in goede kwaliteit blijft en er geen beschadiging optreedt.