Nieuws/Actie: Luxaflex rolgordijnen collectie

De mooiste, breedste en meest unieke Rolgordijnen collectie  vind u in Twello. De collectie van Luxaflex is nu nog aantrekkelijker omdat er een extra lage  prijsgroep is toegevoegd.  Voor elke smaak, voorkeur en prijsklasse is er volop keus in de Luxaflex rolgordijnen collectie.

De Luxaflex rolgordijnen collectie:
– Vele stoffen, rijke structuren en dessin stoffen, verschillende transparanties en tientallen kleuren.
– Extra brede stoffen
– De Expressions collectie met wel 96 stoffen!

Finishing opties:
– De Crystallized Swarovski Elements patronen zijn vernieuwd.
De Luxaflex rolgordijn collectie biedt voor elk raam een geschikt rolgordijn. Naast een standaard rolgordijn maat L en een rolgordijn XL is er nu ook rolgordijn XXL aan de collectie toegevoegd.
Rolgordijn L: Mogelijk met design montage steun of het design pakket.
Rolgordijn XL: Mogelijk met design pakket, de maximale oppervlakte tot 12 m²
Rolgordijn XXL: Maximale oppervlakte tot 16 m²

Heeft u de mooie rolgordijnen van Luxaflex al gezien? Op deze site staat een inspirerende tool waarmee u thuis alvast een idee kunt krijgen wat de Luxaflex rolgordijnen collectie allemaal biedt.
Neemt u hiervoor eens een kijkje op: wooninspiratie  Luxaflex

Wist u al dat u tot 30 november tegen inlevering van de aan deze website gekoppelde voucher een Design Pakket gratis ontvangt? U hoeft alleen uw e-mail adres in te voeren en uw voucher wordt automatisch toegestuurd. Met het Design Pakket wordt u rolgordijn uitgevoerd met designsteun, design montage profiel en een RVS ketting en onbeklede onderlat (indien mogelijk). Kom eens naar Twello en laat u inspireren.